• Slide 01
  • Slide 02
  • Slide 03
  • Slide 04
Soukromý sektor
Právě se nacházíte na stránkách pro soukromé zákazníky.
Firemní sektor

Jste firemní zákazník?

www.skoda-malirstvi.cz
Nátěry - malby

Nátěry - malby

www.natery-malby.eu
Plošiny Budějovice

Plošiny Budějovice

www.plosiny-budejovice.cz

Dušan Vácha:

Jméno Dušan Vácha
Datum přidání 29.12.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Jednání s panem Škodou bylo od samého počátku velice příjemné. Pan Škoda je velice ochotný a slíbené termíny schůzek vždy dodržel. Práce byla odvedena na 100% v maximální kvalitě. Doporučil nám barevné provedení a výsledek byl výborný. Po skončení práce vše uklidil a celkový dojem z jeho práce i jednání je výborný. Mohu jen doporučit.”

Libuše Pencová:

Jméno Libuše Pencová
Datum přidání 12.12.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Firma Petr Škoda, s.r.o., se zúčastnila výběrového řízení na realizaci zakázky: Vymalování společných prostor včetně nátěrů pro Společenství domů J. Čarka 2,4,6, Č. Budějovice, se sídlem J. Čarka 2, 370 06 České Budějovice. S ohledem na skutečnost, že podala nejvýhodnější cenovou nabídku, byla jí zakázka přidělena v plném rozsahu. Nabídka byla zpracována zcela profesionálně, včetně všech certifikátů materiálů, které byly použity. Práce byly odvedeny ve vynikající kvalitě za velice příznivou cenu”

Vojta Nýdl

Jméno Vojta Nýdl
Datum přidání 25.11.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Od pana Škody jsem si nechal vymalovat celý byt a s výsledkem jsem opravdu příjemně spokojen. Pan Škoda se mnou nejdříve prošel jednotlivé místnosti, ve kterých mi doporučil barvy, aby vynikl nábytek či dlažba a poté vše krásně vymaloval. S výběrem barev se nemýlil, je to super. Nebyl ani žádný problém s novým štukováním jedné stěny v kuchyni, kterou krásně opravili. Tímto bych rád panu Škodovi ještě jednou poděkoval za super spolupráci.”

Globus Č.R. k.s.

Jméno Globus Č.R. k.s.
Datum přidání 18.11.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Pan Škoda odvedl na naší pobočce v Č.B. velmi kvalitní práci, byl ochoten pracovat i o víkendu a nezalekl se ani problematického přístupu k malovaným stropům. Mohu vřele doporučit. Až budeme příště malovat určitě rádi oslovíme pana Škodu. Za firmu Globus ČR k.s. Pavel Samec vedoucí oddělení řeznictví.”

Václav Svoboda:

Jméno Václav Svoboda
Datum přidání 12.11.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Pan Škoda ochotně přijel na místo několikrát před začátkem realizace, ukázal vzorníky, poradil barvu na podhledy, okapy i fasádu. Na realizaci jsme museli čekat, ale výsledek je pěkný. I následná oprava fasády, kterou jsme umyli jinak, než jsme měli, byla ze strany pana Škody bez problémů zrealizována. Takže z naší strany spokojenost!”

Karolína Fajtová

Jméno Karolína Fajtová
Datum přidání 03.11.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Velice kvalitně, pečlivě odvedená práce na naší nové pobočce v ČB. Pan Škoda je velice ochotný, rychlá reakce, práce i o víkendu. Až budeme potřebovat, určitě ho znovu kontaktujeme. Veliká spokojenost.”

Pavel Oskava

Jméno Pavel Sedlák
Datum přidání 02.11.2015 00:00:00
Hodnocení 5
Zpráva “Pavel Sedlák Od firmy pana Škody provedeny bezpečnostní nátěry betonových podlah, dobře odvedená práce, rychlá reakce, práce i o víkendu. Děkuji a doporučuji”

Hodnocení naší společnosti

  • Dušan Vácha

    5 29.12.2015

    “Jednání s panem Škodou bylo od samého počátku velice příjemné. Pan Škoda je velice ochotný a slíbené termíny schůzek vždy dodržel. Práce byla odvedena na 100% v maximální kvalitě. Doporučil nám barevné provedení a výsledek byl výborný. Po skončení práce vše uklidil a celkový dojem z jeho práce i jednání je výborný. Mohu jen doporučit.”
  • Libuše Pencová

    5 12.12.2015

    “Firma Petr Škoda, s.r.o., se zúčastnila výběrového řízení na realizaci zakázky: Vymalování společných prostor včetně nátěrů pro Společenství domů J. Čarka 2,4,6, Č. Budějovice, se sídlem J. Čarka 2, 370 06 České Budějovice. S ohledem na skutečnost, že podala nejvýhodnější cenovou nabídku, byla jí zakázka přidělena v plném rozsahu. Nabídka byla zpracována zcela profesionálně, včetně všech certifikátů materiálů, které byly použity. Práce byly odvedeny ve vynikající kvalitě za velice příznivou cenu”
  • Vojta Nýdl

    5 25.11.2015

    “Od pana Škody jsem si nechal vymalovat celý byt a s výsledkem jsem opravdu příjemně spokojen. Pan Škoda se mnou nejdříve prošel jednotlivé místnosti, ve kterých mi doporučil barvy, aby vynikl nábytek či dlažba a poté vše krásně vymaloval. S výběrem barev se nemýlil, je to super. Nebyl ani žádný problém s novým štukováním jedné stěny v kuchyni, kterou krásně opravili. Tímto bych rád panu Škodovi ještě jednou poděkoval za super spolupráci.”
  • Globus Č.R. k.s.

    5 18.11.2015

    “Pan Škoda odvedl na naší pobočce v Č.B. velmi kvalitní práci, byl ochoten pracovat i o víkendu a nezalekl se ani problematického přístupu k malovaným stropům. Mohu vřele doporučit. Až budeme příště malovat určitě rádi oslovíme pana Škodu. Za firmu Globus ČR k.s. Pavel Samec vedoucí oddělení řeznictví.”
  • Václav Svoboda

    5 12.11.2015

    “Pan Škoda ochotně přijel na místo několikrát před začátkem realizace, ukázal vzorníky, poradil barvu na podhledy, okapy i fasádu. Na realizaci jsme museli čekat, ale výsledek je pěkný. I následná oprava fasády, kterou jsme umyli jinak, než jsme měli, byla ze strany pana Škody bez problémů zrealizována. Takže z naší strany spokojenost!”

Vybavení společnosti

Používáme kvalitní zařízení

Jsme, pojištěná a zodpovědná firma

Video ukázky / 3D prohlídky

 

Kontakt

E-mail: info@malirstvi-skoda.cz

Mob: +420 604 533 924

 

Adresa společnosti

Netolická 1

370 05 České Budějovice

 

IČ / DIČ

IČ: 26113627

DIČ: CZ26113627

 

Kde o nás mluví?

firmy.cz

Bydleni.iDNES.cz

 

Nevíte si rady a potřebujete pomoci?

Odeslání zprávy. Všechna pole označená * jsou povinná.

Upozornění:
Vaše osobní údaje zadáné do formuláře budou použity za účelem zpracování a odeslání odpovědi

Sociální sítě

Autorská práva

Copyright © 2006 - 2015,. Malířství Petr Škoda, s.r.o., Všechna práva vyhrazena

Správa prezentace

Realizovalo studio: WebSite21 v roce 2015

Ztrácíte se? Použijte Mapu stránek

Máme podmínky použití