• Slide 01
  • Slide 02
  • Slide 03
  • Slide 04
Soukromý sektor
Právě se nacházíte ná stránkách pro soukromé zákazníky.
Firemní sektor

Jste firemní zákazník?

www.skoda-malirstvi.cz

Malířství Škoda Petr, s.r.o.

Recenze / hodnocení

Na této stránce Vám přínášíme hodnocení naší společnosti, která nám byla udělena spokojenými klinety pro které jsme odvedli precizní práci. Tímto jim ještě jednou děkujeme za poskytnuté hodnocení naší práce.

  • Vinzenz Heitzer

    16. září 2016

    “Byl jsem velice překvapen jak profesionálně pan Škoda pracuje a jak nám vyšel vstříc ohledně termínu. Rádi zase využijeme jeho služeb. Je spolehlivý a cena byla úměrná vykonané práci. Doporučujeme ho.”
    Odkaz na hodnocení
  • Miloš Houska

    13. září 2016

    “S prací na fasádě jsem byl spokojený. Oceňuji hlavně to, že platí dohodnuté termíny a také kvalitu práce.”
    Odkaz na hodnocení
  • michal kryc

    10. srpna 2016

    “Michal Kryč - Projektový manager, Sprinklersystem CZ s.r.o. Firmu pana škody jsem oslovil pro spolupráci na akci Rohde a Schwarz Vimperk - dostavba jedné velké 4 patrové haly. Naší vinou nám byly dodány sprinklervé potrubí v červeném nátěru, ačkoliv investor požadoval bíle. Po obchůzce s panem Škodou došlo ke shodě - nutnosti natřít potrubí přímo na pozicích pod stropem. Výsledek byl naprosto uspokojující, musím také pochválit maximální přístup, zodpovědnost a pochopení závažnosti situace...”
    Odkaz na hodnocení
  • Pavla Svobodová

    1. května 2016

    “Malířství Petr Škoda nás velmi mile překvapilo svým profesionálním přístupem,odborným poradenstvím ohledně barev,kvalitně odvedenou prací a vstřícným jednáním. Také byla provedena podrobná cenová nabídka. Jsme maximálně spokojeni a firmu mohu jedině doporučit.”
    Odkaz na hodnocení
  • sallynas

    22. dubna 2016

    “Malířství Petra Škody mohu opravdu vřele doporučit. Na jeho přístupu oceňuji nejen rychlost a spolehlivost, ale zejména schopnost poradit a navrhnout řešení. Díky tomu máme byt opravdu jako ze škatulky.”
    Odkaz na hodnocení
  • Julie Tejko

    14. dubna 2016

    “Malířství pana Škody musím doporučit všemi deseti! Oceňuji rychlé a vstřícné jednání a kvalitně odvedenou práci za dobrou cenu.”
    Odkaz na hodnocení
  • Sedláček Vodafone CZ

    23. března 2016

    “Malířství Petr Škoda doporučuji bez výhrad. Práci odvedl více než kvalitně a i přes drobné zdravotní obtíže dorazil včas a vymalování prodejny bylo v pořádku provedeno. Chválím odbornou znalost a zkušenosti v této pracovní činnosti. Maximální spokojenost. Děkuji. Sedláček Vodafone CZ”
    Odkaz na hodnocení
  • Tomáš Sokolík

    19. března 2016

    “Od pana Škody jsem si nechal vymalovat celý byt, byl jsem velice spokojen s výsledkem jejich práce. Vše je vymalováno podle mých představ.Doporučuji. Sokolík”
    Odkaz na hodnocení
  • Jana Chlandová Seznam.cz

    14. března 2016

    “Malířství Petr Škoda mohu zodpovědně doporučit. Práce byla odvedena ve velmi dobré kvalitě a v kratším termínu. Pan Škoda vystupuje jako profesionál, má odborné znalosti, drží slovo i čas. Děkuji. Jana Chlandová Seznam.cz”
    Odkaz na hodnocení
  • paja masarikova

    14. března 2016

    “děkujeme moc za dobře kvalitní odvedenou práci. Byli jsme velice spokojeny a urcite ho vřele doporucujeme. Umí dobre poradit a odvest kvalitni praci. Děkujeme Msarikovi”
    Odkaz na hodnocení
  • Lenka Murtingerová

    9. února 2016

    “Firmu Malířství a Natěračství Petr Škoda jsme si vybrali pro výmalbu kanceláří. Domluva s panem Škodou byla od počátku perfektní, termíny přesně dodrženy. Na doporučení pana Škody jsme zvolili kvalitní barvy a rozdíl je opravdu obrovský. Výmalba dopadla perfektně, vše je čisté a práce precizně odvedena. Pokud sháníte kvalitního malíře za skvělou cenu, určitě mohu pana Škodu doporučit. Ještě jednou moc děkujeme za perfektní práci i za splnění nadstandardních požadavků.”
    Odkaz na hodnocení
  • Mirča S

    5. ledna 2016

    “S malířskými pracemi firmy pana Škody jsme v roce 2015 byli spokojeni. Děkujeme za kvalitně odvedenou práci a věříme v další spolupráci. Za polesí Kubova Huť Novák L.”
    Odkaz na hodnocení
  • Dušan Vácha

    29. prosince 2015

    “Jednání s panem Škodou bylo od samého počátku velice příjemné. Pan Škoda je velice ochotný a slíbené termíny schůzek vždy dodržel. Práce byla odvedena na 100% v maximální kvalitě. Doporučil nám barevné provedení a výsledek byl výborný. Po skončení práce vše uklidil a celkový dojem z jeho práce i jednání je výborný. Mohu jen doporučit.”
    Odkaz na hodnocení
  • Libuše Pencová

    12.prosince 2015

    “Firma Petr Škoda, s.r.o., se zúčastnila výběrového řízení na realizaci zakázky: Vymalování společných prostor včetně nátěrů pro Společenství domů J. Čarka 2,4,6, Č. Budějovice, se sídlem J. Čarka 2, 370 06 České Budějovice. S ohledem na skutečnost, že podala nejvýhodnější cenovou nabídku, byla jí zakázka přidělena v plném rozsahu. Nabídka byla zpracována zcela profesionálně, včetně všech certifikátů materiálů, které byly použity. Práce byly odvedeny ve vynikající kvalitě za velice příznivou cenu”
    Odkaz na hodnocení
  • Vojta Nýdl

    25. listopadu 2015

    “Od pana Škody jsem si nechal vymalovat celý byt a s výsledkem jsem opravdu příjemně spokojen. Pan Škoda se mnou nejdříve prošel jednotlivé místnosti, ve kterých mi doporučil barvy, aby vynikl nábytek či dlažba a poté vše krásně vymaloval. S výběrem barev se nemýlil, je to super. Nebyl ani žádný problém s novým štukováním jedné stěny v kuchyni, kterou krásně opravili. Tímto bych rád panu Škodovi ještě jednou poděkoval za super spolupráci.”
    Odkaz na hodnocení
  • Globus Č.R. k.s.

    18. listopadu 2015

    “Pan Škoda odvedl na naší pobočce v Č.B. velmi kvalitní práci, byl ochoten pracovat i o víkendu a nezalekl se ani problematického přístupu k malovaným stropům. Mohu vřele doporučit. Až budeme příště malovat určitě rádi oslovíme pana Škodu. Za firmu Globus ČR k.s. Pavel Samec vedoucí oddělení řeznictví.”
    Odkaz na hodnocení
  • Václav Svoboda

    12. listopadu 2015

    “Pan Škoda ochotně přijel na místo několikrát před začátkem realizace, ukázal vzorníky, poradil barvu na podhledy, okapy i fasádu. Na realizaci jsme museli čekat, ale výsledek je pěkný. I následná oprava fasády, kterou jsme umyli jinak, než jsme měli, byla ze strany pana Škody bez problémů zrealizována. Takže z naší strany spokojenost!”
    Odkaz na hodnocení
  • Karolína Fajtová

    3. listopadu 2015

    “Velice kvalitně, pečlivě odvedená práce na naší nové pobočce v ČB. Pan Škoda je velice ochotný, rychlá reakce, práce i o víkendu. Až budeme potřebovat, určitě ho znovu kontaktujeme. Veliká spokojenost.”
    Odkaz na hodnocení
  • Pavel Oskava

    2. listopadu 2015

    “Pavel Sedlák Od firmy pana Škody provedeny bezpečnostní nátěry betonových podlah, dobře odvedená práce, rychlá reakce, práce i o víkendu. Děkuji a doporučuji”
    Odkaz na hodnocení
  • Hana Svobodová

    5. října 2015

    “Krásně odvedená práce, pan Škoda je velice ochotný a i moc dobře poradí. Až budeme potřebovat, určitě ho znovu kontaktujeme.”
    Odkaz na hodnocení
  • Aleš Müller

    20. února 2015

    “velmi dobře odvedená práce a hlavně rychle provedeno.velká spokojenost”
    Odkaz na hodnocení
  • Lenka Murtingerová

    15. února 2016

    “Děkujeme p. Škodovi za precizně odvedenou práci při aplikaci protipožárního nátěru na dřevenou konstrukci krovu a za profesionální přístup k celé problematice. Obec Horní Poříčí, Petr Pešek, starosta”
    Odkaz na hodnocení

 

Hodnocení naší společnosti

  • Vinzenz Heitzer

    16. září 2016

    “Byl jsem velice překvapen jak profesionálně pan Škoda pracuje a jak nám vyšel vstříc ohledně termínu. Rádi zase využijeme jeho služeb. Je spolehlivý a cena byla úměrná vykonané práci. Doporučujeme ho.”
    Odkaz na hodnocení
  • Miloš Houska

    13. září 2016

    “S prací na fasádě jsem byl spokojený. Oceňuji hlavně to, že platí dohodnuté termíny a také kvalitu práce.”
    Odkaz na hodnocení
  • michal kryc

    10. srpna 2016

    “Michal Kryč - Projektový manager, Sprinklersystem CZ s.r.o. Firmu pana škody jsem oslovil pro spolupráci na akci Rohde a Schwarz Vimperk - dostavba jedné velké 4 patrové haly. Naší vinou nám byly dodány sprinklervé potrubí v červeném nátěru, ačkoliv investor požadoval bíle. Po obchůzce s panem Škodou došlo ke shodě - nutnosti natřít potrubí přímo na pozicích pod stropem. Výsledek byl naprosto uspokojující, musím také pochválit maximální přístup, zodpovědnost a pochopení závažnosti situace...”
    Odkaz na hodnocení
  • Pavla Svobodová

    1. května 2016

    “Malířství Petr Škoda nás velmi mile překvapilo svým profesionálním přístupem,odborným poradenstvím ohledně barev,kvalitně odvedenou prací a vstřícným jednáním. Také byla provedena podrobná cenová nabídka. Jsme maximálně spokojeni a firmu mohu jedině doporučit.”
    Odkaz na hodnocení
  • sallynas

    22. dubna 2016

    “Malířství Petra Škody mohu opravdu vřele doporučit. Na jeho přístupu oceňuji nejen rychlost a spolehlivost, ale zejména schopnost poradit a navrhnout řešení. Díky tomu máme byt opravdu jako ze škatulky.”
    Odkaz na hodnocení
  • Julie Tejko

    14. dubna 2016

    “Malířství pana Škody musím doporučit všemi deseti! Oceňuji rychlé a vstřícné jednání a kvalitně odvedenou práci za dobrou cenu.”
    Odkaz na hodnocení
  • Sedláček Vodafone CZ

    23. března 2016

    “Malířství Petr Škoda doporučuji bez výhrad. Práci odvedl více než kvalitně a i přes drobné zdravotní obtíže dorazil včas a vymalování prodejny bylo v pořádku provedeno. Chválím odbornou znalost a zkušenosti v této pracovní činnosti. Maximální spokojenost. Děkuji. Sedláček Vodafone CZ”
    Odkaz na hodnocení

Vybavení společnosti

Používáme kvalitní zařízení

Jsme, pojištěná a zodpovědná firma

Video ukázky / 3D prohlídky

 

Kontakt

E-mail: info@malirstvi-skoda.cz

Mob: +420 604 533 924

 

Adresa společnosti

Netolická 1

370 05 České Budějovice

 

IČ / DIČ

IČ: 26113627

DIČ: CZ26113627

 

Kde o nás mluví?

firmy.cz

Bydleni.iDNES.cz

 

Nevíte si rady a potřebujete pomoci?

Odeslání zprávy. Všechna pole označená * jsou povinná.

Sociální sítě

Autorská práva

Copyright © 2006 - 2015,. Malířství Petr Škoda, s.r.o., Všechna práva vyhrazena

Správa prezentace

Realizovalo studio: WebSite21 v roce 2015

Ztrácíte se? Použijte Mapu stránek